Nina Van de Weghe

The Wetsuitman (4-6 SO)

Het Kwartier
do 25 apr 19
 • do 25 apr 19
  10.30 - 11.30
  de Warande, Turnhout
  Kuub, vrije zit
  Geweest
 • do 25 apr 19
  13.45 - 14.45
  de Warande, Turnhout
  Kuub, vrije zit
  Geweest

‘The Wetsuitman’ is een zinderende voorstelling die grenzen doorbreekt, je op het puntje van je stoel laat zitten en je meeneemt naar waar je niet verwacht.

Waargebeurd: in 2014 vindt een man een duikerspak tussen de rotsen van Noorwegen. Er steken botten uit de zwemvliezen. De politie komt erbij, afdeling vermiste personen. Niemand kan uitvissen wie het lijk is. Tot de politie telefoon krijgt van collega’s uit Nederland. Ook zij vonden een skelet in een wetsuit. Hier begint ‘The Wetsuitman’, een spannende voorstelling die start als detective, maar al snel onverwachte wendingen neemt.
 

Schrijver en regisseur Freek Mariën (winnaar Taalunie Toneelschrijfprijs 2015) oogstte eerder veel lof en spreekt nu met zijn straffe verbeelding een jongerenpubliek aan. Samen met een stevige cast van veelzijdige spelers-makers speelt hij met de grenzen van genres en met jouw verwachtingen, veronderstellingen en vooroordelen. Niets is wat het lijkt. Maar oordeel vooral zelf.

 

bekijk proloog 1

bekijk proloog 2

 

Prijzen

prijs secundair/hoger: 7 euro
prijs vrijetijdspas: 1 euro


duur: nog niet bekend

educatie: nog niet bekend

credits

tekst en regie: Freek Mariën
spel: Yinka Kuitenbrouwer, Robbert Vervloet en Maxime Waladi
decor en licht: Timme Afschrift
muziek: Jan-Sebastiaan De Geyter
kostuum: Lotte Boonstra
dramaturgie: Ruth Mariën
coproductie: Villanella
beeld: Nina Van de Weghe

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie