TATTARRATTAT! (3+)

Eva Binon, Tina Heylen en Patrick Vervueren i.s.m. frieda
zo 5 mei 19
15.00
  • zo 5 mei 19
    15.00 - 15.50
    de Warande, Turnhout
    Kuub
    Geweest

Ga mee op ontdekkingstocht in een verrassende wereld vol beelden en muziek.

Kijk! Daar staat een tuig! Groot! Zwart! Degelijk! En zie ginder! Daar komt iets aangerold! Klein! Wit! Gammel! Hoor toch! Ze botsen! Een schermutseling? Een rendez-vous? In ‘Tattarrattat!’ komen uiteenlopende dingen elkaar tegen. Een plan ontmoet een driehoek. Een uitroepteken botst tegen een blok marmer. Er wordt samen- of tegengewerkt, geduwd, getrokken, onderhandeld en gekopieerd.

 

Compagnie Frieda kijkt met verwondering naar de wereld. Speels, naïef, feestelijk, onverwacht. Hun beeldend en muzikaal theater nodigt de toeschouwer uit zelf zijn verhaal te maken. ‘Tattarrattat!’ is een levend beeldend werk. Een festijn van herkenning. Een feestelijke ontdekking van het verschil.

 

(*) tattarrattat is het langste palindroom in de oxford english dictionary. james joyce gebruikte het woord in ulysses (1922): “i was just beginning to yawn with nerves thinking he was trying to make a fool of me when i knew his tattarrattat at the door.

 

gratis workshop vóór de voorstelling

Tussen 14 en 15 uur kunnen kinderen deelnemen aan een creatieve workshop aan de Rode Toog in de Kuub. Je mag vrij instappen.

 

credits

van en met: Tina Heylen, Eva Binon, Patrick Vervueren en Ephraim Cielen
co-producent: Theater FroeFroe

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie