Reinout Hiel

Big Bears Cry Too (6+)

hetpaleis en Irene Wool / Miet Warlop
zo 12 mei 19
15.00
  • zo 12 mei 19
    15.00 - 15.45
    de Warande, Turnhout
    Kuub
    Geweest


Maak je klaar om op te stijgen naar een eindeloos universum van zwevende voorwerpen, razend spannende landingen en kleurrijke ontploffingen.

Langs je zweeft een gigantische bol aardbeienijs. Een groot plastic hart moet stoom lossen. Een reuzegrote beer wordt slachtoffer van zijn eigen schattigheid.  ‘Big Bears Cry Too’ is een visuele parel over de kwetsbaarheid van de mens in het grote, ongrijpbare universum.

 

Beeldend kunstenaar en theatermaker Miet Warlop wordt internationaal geprezen om haar absurde humor, visuele originaliteit en eigenzinnige dramaturgie. Na ‘Mystery Magnet’ en ‘Fruits of Labor’ maakt ze bij hetpaleis haar eerste voorstelling voor kinderen.

 

gratis workshop vóór de voorstelling

Tussen 14 en 15 uur kunnen kinderen deelnemen aan een creatieve workshop aan de Rode Toog in de Kuub. Je mag vrij instappen.

 

Goed om te weten: de muziek tijdens de voorstelling klinkt misschien luid, maar zal nooit het maximale wettelijke geluidsniveau overschrijden. Indien gewenst, kan je oordopjes verkrijgen aan de Rode Balie in de Kuub.
 

Schoonheid en vernietiging: de absolute overgave in het werk van Miet Warlop

De Morgen

credits

concept en regie: Miet Warlop
performers: Wietse Tanghe en Christian Bakalov
muziek: Pieter De Meester, Joppe Tanghe, Wietse Tanghe en Miet Warlop
assistentie: Barbara Vackier, Geert Viaene, Ian Gyselinck, Geert Viaene (Amotec), Karolien Nuyttens en Mathias Huybrighs
lichtontwerp: Henri Emmanuel Doublier
outside eye: Danai Anesiadou
coproductie: Kunstencentrum Vooruit, Gessnerallee Zürich, TJHP Centre Dramatique National Strasbourg, AUAWIRLEBEN Theaterfestival Bern en Luzerner Theater
met de steun van de Vlaamse Overheid, Stad Gent en Kunstencentrum BUDA
i.s.m. Latitudes Contemporaines - Lille
foto: Miet Warlop

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie