za 14 sep 19 18.30
OPENINGSFEEST - PLEIN DE CIRQUE

Stripped (12+)

Panama Pictures (NL) + Knot on Hands + Lukas Brandl + Richi Martis
za 14 sep 19
18.30
 • za 14 sep 19
  18.30
  de Warande, Turnhout
  Schouwburg, vrije zit

Panama Pictures

‘Stripped’ is een intiem portret van een man die probeert te achterhalen wie hij in wezen is. In gesprek met zichzelf en het publiek onthult hij laag voor laag een andere kant van zijn karakter. De aerial straps (een soort draagband) dienen daarbij als verlenging van zijn lichaam, als beperking van zijn bewegingsvrijheid maar ook als opstap tot een andere werkelijkheid.

Aerial-strapartiest Tarek Rammo stond centraal in het maakproces. Zijn persoonlijkheid, achtergrond en relatie met zijn discipline waren het vertrekpunt van deze creatie.


Met Panama Pictures ontwikkelt choreograaf Pia Meuthen een nieuwe en authentieke signatuur: ongepolijst en rauw, maar met een natuurlijke souplesse waarbij dans en circus naadloos in elkaar overvloeien.

voorprogramma: jong talent

 • Lukas Brandl
 • Knot on Hands
 • Richi Martis
   

Jan Daems, artistiek directeur Codarts Circus Arts Rotterdam, selecteerde voor Plein de Cirque de drie beste afstudeeracts als voorprogramma. Deze beloftevolle talenten krijg je te zien: Richi Martis, Lukas Brandl en
het trio Knot on Hands.

credits

curator: Jan Daems (aristiek directeur Codarts Circus Arts Rotterdam)

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie