Tina Lewis Herbots

Alles over het nieuwe seizoen 24-25

Ontdek vanaf donderdag 16 mei de voorstellingen, concerten, workshops en reeksen van het nieuwe seizoen!

Van 16 mei tot en met 9 juni 2024 kan je tickets aanvragen via loting* voor het programma van seizoen 2024-2025. Je geniet dan van een tijdelijke vroegevogelkorting.


*loting?

Om iedereen even veel kans te geven op goede plaatsen, wijst de Warande tickets toe door middel van loting. Je maakt je keuze uit de voorstellingen en kiest met hoeveel personen je naar welke voorstelling wil komen. 

Schrijf je samen in? Dan zit je ook naast elkaar in voorstellingen met genummerde plaatsen. Als een voorstelling op de datum van je keuze volzet is, reserveert de computer automatisch op een andere datum. Waar dat mogelijk is, maken wij er werk van extra voorstellingen bij te programmeren. Als een voorstelling uitverkocht is en je kon er niet meer bij, dan kom je automatisch op een wachtlijst te staan.

Tickets aanvragen via de loting kan online vanaf 16 mei. Alle aanvragen die ons ten laatste op zondag 9 juni bereiken, nemen deel aan de loting.


Lancering supporterssjaal de Warande

Leuk weetje: speciaal voor het nieuwe seizoen lanceren we onze eigen supporterssjaal. Een musthave voor elke Warandefan! ☺ Binnenkort te koop aan de ticketbalie van de Warande.


Nieuw: de Warande Open

Op vrijdagavond 24 mei is iedereen welkom op de eerste editie van de Warande Open. Je komt er alles te weten over het programma van het nieuwe seizoen 24-25. Presentator en dichter Esohe Weyden zal samen met Warandedirecteur Bart Govaert vertellen over alle highlights en bijzondere voorstellingen en festivals uit het nieuwe programma. Meer info en gratis inschrijven.