bereikbaarheid

adres

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

De Warande ligt in het centrum van Turnhout op vijf minuten stappen van de Grote Markt.

met het openbaar vervoer

Er is een bushalte met rolstoelfaciliteiten aan de ingang van de Warande. Het station bevindt zich op amper vijf minuten lopen.

Voor de meest recente dienstregeling kijk je best op de website van De Lijn of op de website van de NMBS.

De bushalte voor de Warande is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Niet elke bus is echter uitgerust voor rolstoelen, dat hangt af van De Lijn. Wil je hierover informatie, dan kan je terecht op het nummer van de belbus van De Lijn: 03 218 14 94.

 
 

met de fiets

Er zijn drie fietsenstallingen:

  • aan de hoofdingang (via Warandestraat 42)
  • aan Kuub/futur (via Wezenstraat)
  • in de ondergrondse parking (inrit via Kasteeldreef)

met de auto

Turnhout is met de wagen eenvoudig te bereiken via de E34 Antwerpen-Eindhoven.

 

Aan de Warande is een ondergrondse parking van de firma Indigo. De ingang van de parking is in de Wezenstraat, deze straat geef je best in in je GPS. Als je naar een voorstelling komt in de Warande, krijg je een korting op je parkeerticket van Indigo. Hiervoor valideer je je ticket aan de ticketbalie. Indigo geeft een euro korting als je langer dan drie uur en korter dan vijf uur parkeert. Als je langer dan vijf uur parkeert, krijg je dus geen korting op je parkeerticket.

In de ondergrondse parking zijn parkeerplaatsen voor personen met een handicap. Je vindt deze ook in de Gemeentestraat, de Renier Sniederstraat en de Warandestraat (ter hoogte van de Watertoren).

carpooling

Veel mensen die naar de Warande rijden, doen dit alleen of met twee. Veel lege plaatsen in de auto's dus. Waarom niet samen rijden? Beter voor je portemonnee en het milieu en het is nog gezellig ook! Je kan hier kijken of je samen kan reizen: www.carpool.be.

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie