Wim Helsen
VRT - Jan Opdekamp

Wim Helsen, Karim Shatla, Anke Verschueren en Kel Assouf

'Nuff Said
  • vr 15 mrt 24
    20.15 - 23.00
    de Warande, Turnhout
    Kuub, vrije zit

Dit seizoen kan je terug op ‘Nuff Said in de Warande terecht voor nieuwe shows met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Leuven, Rotterdam en Amsterdam.

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. De onnavolgbare Johan Petit is jullie host van de avond.
Aight! Who’s in!?

Karim Shalta

Karim Shalta dook vorig jaar als uit het niets op en zwierf met het comedytraject Get Up Stand Up al heel wat podia af. Deze comedian met onverdoezelbaar West-Vlaams accent neemt je vanaf het eerste woord mee in zijn absurde manier van denken. Pijnlijk herkenbaar, niet bang om zijn set te doorspekken met zelfspot, maar met een ongeëvenaard enthousiasme neemt hij het publiek onder de arm.

Kel Assouf

Kel Assouf is de beste desertbluesband die België rijk is. De roots van frontman Anana Harouna liggen bij de Touareg in Niger, waar hij op zijn zeventiende de wapens opnam om te vechten voor het voortbestaan van de nomadenvolkeren. Intussen is dat wapen neergelegd en de gitaar opgenomen, en revolteert Harouna vreedzaam vanuit onze hoofdstad. Vergelijkingen met Tinariwen of Bombino liggen voor de hand, maar Kel Assouf is ingetogener en warmer.
Kijk: Kel Assouf - 'Akaline' - Tin Hinane (2011) 

 

Anke Verschueren

Anke Verschueren neemt haar grote liefde, de taal, overal mee naartoe, van papier naar podium naar podcast. Haar wortels zijn verankerd in de Kempengrond, maar intussen woont ze samen met haar vriendin in Antwerpen. Anke is ongeveer altijd aan het praten, schrijven, zingen, luisteren, lezen, presenteren, modereren, monteren of theater maken en amuseert zich daar mateloos mee. Haar eerste solovoorstelling, de poëtische DJ-performance 'I’M NOT GONNA WRITE YOU A LOVE SONG' ging in juni 2022 in première. 


Wim Helsen

Wim Helsen won met zijn eerste voorstelling ‘Heden Soup!’ meteen de prijs voor meest beloftevolle cabaretier. Met zijn volgende shows deed hij het nog beter en won hij tweemaal de Poelifinario: de hoogste eer binnen het Nederlandse en Vlaamse cabaret. Wim heeft een feilloze komische timing, maar de gevoelens en situaties die hij oproept zijn vaak ook pijnlijk en gênant.
Kijk: Wim Helsen - Gedichtenbundel