Cie Soif Totale - Dive in (8+)
Quentin Perot

Dive in (8+)

Cie Soif Totale
  • wo 17 jan 24
    20.15 - 21.15
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, zittend

Zeventien jonge circusartiesten brengen een energiek circusfeest op live technomuziek

De zeventien jonge circusartiesten, met twaalf verschillende nationaliteiten, van Cie Soif Totale zijn pas afgestudeerd aan ESAC, de Ecole Supérieure des Arts du Cirque in Brussel. Met veel sturm und drang veroveren ze het podium en brengen een energieke, grappige maar ook poëtische circusvoorstelling op meeslepende live technomuziek uit de jaren 2010.

Ze onderzoeken de kracht en dynamiek in een groep mensen. Ze vibreren als het ware samen en vormen zo een collectief. Zoals tijdens een koude winternacht om niet dood te vriezen of zoals in een golf om niet opgeslokt te worden door de oceaan. De circusartiesten jongleren, dansen, vliegen en springen, op de grond of in de lucht. Ze creëren samen hun eigen werkelijkheid. Dankzij hun tomeloze energie maken ze van ‘Dive in’ een aanstekelijk circusfeest.

In reeks Circus Deluxe

Je kan deze voorstelling ook kopen in een voordelige reeks.
meer info

Energie, lef en talent natuurlijk. We willen meer van dat!

L'avenir

credits

van en met: Micha Goldberg en Cie Soif Totale
met: Nacho Aparicio, Carlos Barquero, Helena Berger, Julian Blum, Beatriz Duarte, Sofia Enrique Martinez, Andrea Gonzalez Vazquez, Elise Martin, Mia Mattenklott, Ana Julia Moro Brene, Ruben Olave, Hugo Pernel, Lucas Pierredon, Abdiel Kir-Jada, Alix Schils, Laila Umeko en Marco Solis Fallas kostuum: Laïla Umeko 
muziek: Luca Perredon 
lichtontwerp: Valentin Boucq