Club Kuub

DIRK. + OPROER
  • za 2 dec 23
    20.15 - 23.00
    de Warande, Turnhout
    Kuub, staand

Met Club Kuub brengen we je vijf edities waar zowel nieuwe beloftes als doorbrekende bands in een intieme clubshow beleefd kunnen worden aan voordelige prijzen.

Line-up

20.15 tot 21.00 uur - OPROER
21.20 tot 22.40 uur - DIRK.
22.40 tot 01.00 uur - afterparty door Plastik Pumas

 

DIRK.

De typerende blend van geeky alternatieve indierock maakt van DIRK. al enkele jaren een vaste waarde van de Belgische indierockscene, maar met de release van hun nieuwe plaat ‘Idiot Paradise’ tilt de groep zich definitief naar een hoger niveau. 

Flarden van bands als Weezer of Pavement zijn nog steeds merkbaar, al worden er meer verschillende stijlen verkend waardoor het als een mooi gevarieerd album aanvoelt met catchy songs die belachelijk goed in elkaar zitten. Een uitverkochte AB en een plaats op de mooiste podia in binnen- en buitenland zijn het gevolg. Een niet te missen topband in onze Kuub!

 

OPROER

OPROER bezweert met eigenzinnige songs waarin het experiment niet geschuwd wordt. Zorgvuldig creëerde het Gentse vijftal een stijl die mijmert tussen duister en dansbaar, extatisch en herkenbaar. Hun debuutplaat wordt verwacht in oktober ’23 en met hun eigen aanstekelijk geluid, dat zowel dreigend als melancholisch uit elke onverwachte hoek kan komen, belooft deze release niemand onberoerd te laten.

 

In reeks Club Kuub

Je kan dit concert ook kopen in een voordelige reeks.
meer info


prijzen

  • voorverkoop: 14 euro
  • aan de kassa: 16 euro
  • Club Kuub reeks: 60 euro voor 5 concerten