ENTERTAINMENT

TE GAST: Pommelien Thijs

Pommelien Thijs kondigt met trots haar eerste clubtour aan: 'ENTERTAINMENT'. Tijdens deze tour zal ze met haar nieuwe album door Vlaanderen en Nederland reizen.

'Per Ongeluk', het langverwachte debuutalbum van Pommelien Thijs, is een eerlijke verkenningstocht van tegenstrijdigheden, ervaringen en ambities. Het is een plaat geworden die vrij ademt en de euforie van het jong zijn onomwonden viert.

Het gaat hard voor Pommelien Thijs. Heel hard. Met maar liefst 5 MIA-nominaties, waarvan ze er 3 verzilverde, is ze één van dé opkomende artiesten van het moment. Ondanks het succes van ‘Ongewoon’ vond Pommelien afgelopen zomer nog tijd voor de opnames voor Knokke Off, de gloednieuwe reeks die momenteel te zien is op VRTmax en binnenkort op Netflix. Ze blijft dus ook trouw aan haar andere passie: acteren. Daarnaast weerspiegelt haar liefde voor mode zich in haar zelfgemaakte podiumoutfits

minimumleeftijd

Wie jonger is dan 16 jaar, heeft begeleiding van een volwassene nodig om dit concert binnen te mogen. Om de minimumleeftijd te controleren kan de Warande legitimatie vragen.