DI-RECT bandfoto
DI-RECT

+ voorprogramma: JUDITH

DI-RECT

DI-RECT, de megapopulaire band uit Nederland, verovert langzaam maar zeker ook Vlaanderen!

Timing

  • vanaf 19.15 uur   -      toegang tot gebouw Kuub
  • vanaf 19.45 uur   -      deuren zaal open
  • 20.15 tot 20.35 uur   -      JUDITH
  • 20.50 tot 22.30 uur   -      DI-RECT

 

DI-RECT

Na 23 jaar hebben ze een indrukwekkende discografie met talloze hits en verkopen ze vlot de grootste zalen in Nederland uit zoals de Ahoy! Maar ook hun concert dit najaar in de Roma was na enkele weken volledig uitverkocht.

De muziek van DI-RECT is een energieke mix van rock, pop en alternatieve elementen, met de kenmerkende rauwe en krachtige stem van Marcel Veenendaal.

DI-RECT heeft een veelzijdig geluid dat zowel rock als popliefhebbers aanspreekt.

 

Voorprogramma: JUDITH

Judith, een Antwerpse singer-songwriter in hart en nieren, won samen met haar elektrische gitaar in 2022 de prestigieuze wedstrijd MNM Rising Star en is sindsdien volop aan het timmeren aan haar muziekcarrière. Haar nummer 'Me And My Big Mouth' werd in 2023 kapot gespeeld door MNM.

Eind 2022 werd haar succesvolle debuutsingle ‘me and my bigh mouth’ gereleased dat ondertussen al anderhalf miljoen (!) keer gestreamd werd op Spotify en begin december 2023 zag ook haar allereerste EP ‘it’s murder’ het daglicht. 

Met inspiratiebronnen zoals Lily Allen, Fleetwood Mac en Olivia Rodrigo heeft Judith een arsenaal aan goesting én songs om zowel nationaal als internationaal alles op alles te zetten om de wereld stukje bij beetje te veroveren. 

 

 

prijzen

voorverkoop: 24 euro
aan de kassa: 27 euro

 

JUDITH
JUDITH