The Guru Guru: bandpic
Eva Vlonk

Club Kuub

The Guru Guru + WASTE
  • za 30 mrt 24
    20.15
    tickets avondkassa: 16 euro
    de Warande, Turnhout
    Kuub, staand

Met Club Kuub brengen we je vijf edities waar zowel nieuwe beloftes als doorbrekende bands in een intieme clubshow beleefd kunnen worden aan voordelige prijzen. 

Wijziging line-up

Omwille van ziekte van één van de bandleden wordt het concert van HEISA helaas lastminute geannuleerd.

Aangepaste line-up:

  • vanaf 19.30 uur: DJ Plastik Pumas - Rode Toog
  • 20.30 tot 21.15 uur: WASTE - Kuub
  • pauze: DJ Plastik Pumas - Rode Toog
  • 22 tot 23 uur: The Guru Guru - Kuub
  • vanaf 23 uur: DJ Plastik Pumas - Rode Toog


The Guru Guru

Exact 7 jaar zal het geleden zijn dat de indie/math/noiserockers van The Guru Guru ons podium onveilig kwamen maken. Intussen zijn ze met hun geheel eigen sound tot een vaste waarde uitgegroeid. Op hun nieuwste maatschappijkritische plaat 'Make (Less) Babies', die ze volledig zelf produceten, vertalen ze hun live sound en energie op het album, waardoor alles heel natuurlijk en organisch aanvoelt. Strakke energetische drums, diepe baslijnen, virtuoos scheurende gitaren in artistiek-expressieve songs die steeds verrassend catchy binnenkomen.

Live is The Guru Guru een must-see. Terwijl de energie van het podium komt gegutst, balanceert frontman Tom The Bomb op het randje van een theatrale psychose.

 

WASTE

De ideale opener van de avond is WASTE, finalist Sound Track Antwerpen. De band combineert indiepunk, noise en post-punk met ijzingwekkende screams om in manische destructiviteit alles kapot te trashen. Hun liveshows barsten van energie en zullen iedereen vanaf de eerste noot wakker schudden.
sound

 

Geannuleerd: HEISA 

Zelden dekte een bandnaam zo goed de lading als bij HEISA, drie Limburgse heren met de benen stevig op de grond en muzikaal goud in de handen. Bezeten en bemeten. Onbehaaglijk en bezwerend. Desoriënterend en toch catchy. HEISA is het allemaal, en het liefst tegelijk.

HEISA dolt met ritmes, sferen en effecten en doorbreekt op raak gekozen momenten de geduldig opgebouwde spanning met pijnigende gitaren en golven van distortion. De zang trekt niet alle aandacht naar zich toe, maar is een extra instrument. Het resultaat: een volstrekt unieke sound.

Hun liveshows zijn indrukwekkend, verrassend, lichtjes theatraal en flirtend met de grenzen van wat een mens kan verdragen. Wie HEISA ziet, wordt fan zodra alles is bezonken.
sound

 

 

prijzen

  • voorverkoop: 14 euro
  • aan de kassa: 16 euro
  • Club Kuub reeks: 60 euro voor 5 concerten
Club Kuub
Joke Puype