The Guru Guru: bandpic
Eva Vlonk

Club Kuub

The Guru Guru + HEISA + WASTE
  • za 30 mrt 24
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Kuub, staand

Met Club Kuub brengen we je vijf edities waar zowel nieuwe beloftes als doorbrekende bands in een intieme clubshow beleefd kunnen worden aan voordelige prijzen. 

Je krijgt telkens nieuw werk van twee bands te zien op één avond. Het concert is staand en de toog blijft open tijdens de optredens. Wil jij de sterren van morgen nu aan het werk zien, dan is Club Kuub de place to be!


The Guru Guru

Exact 7 jaar zal het geleden zijn dat de indie/math/noiserockers van The Guru Guru ons podium onveilig kwamen maken. Intussen zijn ze met hun geheel eigen sound tot een vaste waarde uitgegroeid. Op hun nieuwste maatschappijkritische plaat 'Make (Less) Babies', die ze volledig zelf produceten, vertalen ze hun live sound en energie op het album, waardoor alles heel natuurlijk en organisch aanvoelt. Strakke energetische drums, diepe baslijnen, virtuoos scheurende gitaren in artistiek-expressieve songs die steeds verrassend catchy binnenkomen.

Live is The Guru Guru een must-see. Terwijl de energie van het podium komt gegutst, balanceert frontman Tom The Bomb op het randje van een theatrale psychose.

 

HEISA

Zelden dekte een bandnaam zo goed de lading als bij HEISA, drie Limburgse heren met de benen stevig op de grond en muzikaal goud in de handen. Bezeten en bemeten. Onbehaaglijk en bezwerend. Desoriënterend en toch catchy. HEISA is het allemaal, en het liefst tegelijk.

HEISA dolt met ritmes, sferen en effecten en doorbreekt op raak gekozen momenten de geduldig opgebouwde spanning met pijnigende gitaren en golven van distortion. De zang trekt niet alle aandacht naar zich toe, maar is een extra instrument. Het resultaat: een volstrekt unieke sound.

Hun liveshows zijn indrukwekkend, verrassend, lichtjes theatraal en flirtend met de grenzen van wat een mens kan verdragen. Wie HEISA ziet, wordt fan zodra alles is bezonken.
sound

 

WASTE

De ideale opener van de avond is WASTE, finalist Sound Track Antwerpen. De band combineert indiepunk, noise en post-punk met ijzingwekkende screams om in manische destructiviteit alles kapot te trashen. Hun liveshows barsten van energie en zullen iedereen vanaf de eerste noot wakker schudden.
sound

 

 

prijzen

  • voorverkoop: 14 euro
  • aan de kassa: 16 euro
  • Club Kuub reeks: 60 euro voor 5 concerten
Club Kuub
Joke Puype