Kamal Kharmach: banner Leren ondernemen
Kamal Kharmach

Lezing: Leren ondernemen met Kamal Kharmach

TE GAST: Kamal Kharmach
  • ma 29 apr 24
    20.00 - 22.00
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, zittend

Een lezing voor ondernemers.

Ben jij een ambitieuze ondernemer, een kleine zelfstandige of speel je met het idee om je eigen onderneming te starten? Dan is ‘Leren ondernemen met Kamal Kharmach’ dé lezing die je niet mag missen! Kamal Kharmach, bekend van het succesvolle programma ‘Andermans Zaken’, onthult de verborgen valkuilen van het ondernemerschap en biedt onmisbare inzichten voor iedereen die zijn zakelijke dromen wil waarmaken. Aan de hand van anekdotes en verhalen vertelt Kamal in deze bijna 2 uur durende keynote hoe bedrijven in het binnen- en buitenland met hun problemen zijn omgegaan en vooral wat je daar als (beginnende) ondernemer uit kan leren.

Kamal Kharmach is niet alleen een ervaren ondernemer, maar ook een boeiende spreker die complexe zakelijke concepten op een toegankelijke en vermakelijke manier presenteert. Zijn lezing is overgoten met een luchtige saus, vol interessante weetjes en praktische lessen die je direct kunt toepassen.

Mis deze unieke kans niet om je ondernemersvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Koop je ticket voor ‘Leren ondernemen met Kamal Kharmach’ en zet een belangrijke stap richting het succes van jouw onderneming!

 

Praktisch

maandag 29 april om 20 uur
in de Warande - Schouwburg
49 euro
tickets via Kamal Kharmach

credits

organisatie: Kamal Kharmach