Heilig Graf mode & creatie: promobeeld voorstelling 'Kings & Queens'
Heilig Graf

Kings & Queens

TE GAST: Leerlingen Lichaamsverzorging en Mode - Heilig Graf

Laatstejaarsleerlingen van het Heilig Graf in Turnhout stellen op 22 mei hun creaties voor aan het grote publiek in de Warande.

Tijdens 'Kings & Queens’ tonen de leerlingen van Lichaamsverzorging en Mode hun interpretaties van koninklijke grandeur tonen, variërend van traditionele koninklijke pracht tot moderne, abstracte representaties. Je kan je verwachten aan een diversiteit aan creaties, inclusief extravagante kapsels, kunstzinnige body painting, prachtige gala kledij en innovatieve kledingcollecties, allen geïnspireerd door het veelzijdige thema van koningschap en koninginnen.

De voorstelling belooft een visueel spektakel te zijn, waar elke creatie een verhaal vertelt en de individualiteit van de leerling weerspiegelt. Het is een viering van zowel historische als hedendaagse interpretaties van 'Kings & Queens', gebracht met een frisse en moderne blik.

Wij nodigen je uit om getuige te zijn van deze fascinerende fusie van mode, kunst en geschiedenis in de Kuub. Ervaar de passie en het harde werk van onze leerlingen terwijl zij hun visie op royalty en elegantie presenteren. Dit is een unieke kans om de creatieve geesten te ontmoeten die de toekomst van de mode- en schoonheidswereld zullen vormgeven.

 

Praktisch

De leerlingen en hun modellen zullen de catwalk trotseren op woensdag 22 mei 2024 in de Kuub om 18.30 uur of om 20.45 uur.

  • prijs: 10 euro
  • tickets vanaf vrijdag 22 maart om 10 uur

 

Heilig Graf mode & creatie: promobeeld voorstelling 'Kings & Queens'
Heilig Graf

credits

organisatie: Heilig Graf Turnhout