3 MINDS OF ARTS

TE GAST: Leen Sterkens, Vladimir Tchervonisjenko & Arwen Herygers

opening expo 3 MINDS OF ARTS
vr 7 juni om 20 uur

open van maandag tot zondag
van 10 tot 17 uur
Luifelzaal, +1
gratis

 

Drie creatieve geesten ontmoeten elkaar in verf en inkt om de pracht van hun kunstwerken te delen in de Luifelzaal. Onder de titel '3 Minds of Art' tonen een fierse grafica en een bloeiend schilderskoppel drukwerk en schilderijen van 7 tot 23 juni. Mis het niet en bezoek (vandaag nog) deze kleurrijke wereld van verwondering.

Vladimir Tchervonisjenko (°1996) is een autodidacte kunstenaar uit Arendonk, bekend om zijn muurschilderingen, workshops en kunstwerken in het thema van fantasie en surrealisme. Uit zijn reizen en ervaringen rond de wereld haalt hij zijn inspiratie en brengt die dan bij zijn thuiskomst pver op het grote witte doek.

Arwen Herygers (°2003) is een Boortmeerbeekse kunstenares met roots in het verre Zuid-Amerika. Haar kunstwerken weerspiegelen een fascinatie voor El Día de los Muertos, kleur en graffiti. Evenals een nieuwe opvatting van erfgoed, naar aanleiding van haar studies Conservatie-Restauratie.

Leen Sterkens startte op haar vijftiende met grafiek en is er nog steeds door gefascineerd. Leen studeerde grafiek aan het Sint Lucas in Brussel en aan de academies van Hoogstraten en Arendonk.
Haar werken zijn vaak geïnspireerd door de literatuur. Gedichten en verhalen zijn de aanleiding voor het maken van grafisch werk waarbij de tekst en het beeld niet altijd samen vallen zodat het aan de kijker is om een interpretatie te zoeken.