Markt met lokale producten aan Klein Engelandhoeve

Stad Turnhout

Markt met lokale producten en zomerse muziek
FESTIVAL IN VENNEN EN VELDEN

Kom genieten van al het lekkers dat onze streek te bieden heeft.

Aan het festivalcafé aan de Klein Engelandhoeve is er een gezellige markt met streekproducten, foodtrucks en zomerse muziek.

Je kan hier verschillende delicatessen proeven en kopen. Ontdek onder andere de lekkernijen van Natuurpunt Turnhoutse Kempen, Holstein Hoeve, Boudewijn Bar, Het Maal, Brouwerij het Nest, Visit Turnhout, Natuurpunt infostand, De Rosse Bie, de Tuinrangers, Arthur Rimbaud, VELT Regio Turnhout en Meer natuur in de stad.

Op zaterdag draait De Gebroeder op 78 toeren nostalgische platen, op zondag zorgt Serendipity Sound System voor zomerse sferen.

praktische info

In Vennen en Velden

Natuurpunt, de Warande en Stad Turnhout brengen in vennen en velden natuurbeleving en fris theater recht uit het hart voor een avontuurlijk publiek. De zomer kan bijna beginnen!

meer info over In Vennen en Velden


festivalcentrum

Klein Engelandhoeve
adres: Klein Engeland 29, 2300 Turnhout

 

bereikbaarheid

Festival In Vennen en Velden is een autovrij wandel- en fietsfestival. We nodigen je uit om met de fiets of te voet te komen. Als dit niet mogelijk is, kan je je auto parkeren aan festivalcentrum Klein Engelandhoeve. Lees hier alles over de bereikbaarheid van het festival.

 

een organisatie van 

logo's partners Vennen en Velden

 

 

credits

met steun van: Stad Turnhout