Dansvoorstelling 2024

TE GAST: SAMWD Turnhout

Op 1 en 2 juni zie je leerlingen dans van de Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans aan het werk op het podium van de Warande. 

praktisch

  • zaterdag 1 juni om 14 uur
  • zaterdag 1 juni om 19 uur
  • zondag 2 juni om 14 uur

prijs: 7 euro

 

Droom je er ook van om te kunnen dansen op een groot podium?

De SAMWD biedt in Turnhout en Arendonk in nieuwe en uitstekend uitgeruste danszalen lessen voor dansers van alle leeftijden, genders en niveaus.

Leren dansen is bij ons al mogelijk voor kleuters vanaf 4 jaar, en ook kinderen en jongeren van alle leeftijden kunnen de knepen van het dansvak komen leren. Wie ouder is dan 18, zelfs zonder danservaring, kan instappen in de volwassenklas.

In onze danslessen maak je kennis met klassieke dans waar techniek aan souplesse en elegantie gekoppeld wordt. Uiteindelijk sta je letterlijk, met pointes aan je voeten, op je tenen te dansen.

De lessen hedendaagse dans laten een erg veelzijdige danswereld ontdekken en je wordt er uitgedaagd je persoonlijkheid met je hele lichaam te laten spreken. Vooral in de lessen jazzdans sluipen diverse dansinvloeden binnen zoals hiphop en musical. Het aanbod is dus erg divers. Afhankelijk van je interesse kan je een eigen traject uitstippelen.

Op onze website vind je de opleidingsstructuur en uurroosters terug. Je kunt er ook te weten komen wanneer en waar er opendeurlessen en proevertjesdagen doorgaan zodat je de sfeer al eens kan komen opsnuiven en bijkomende vragen kan stellen. Hopelijk zien we je gauw terug op een van die gelegenheden.

meer info op muziekacademieturnhout.turnhout.be

credits

organisatie: Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans