GROTE  MENSEN - compagnie  barbarie/  BRONKS
Franky Verdickt

GROTE MENSEN (4+)

compagnie barbarie/ BRONKS
BONTE BIBDAG
  • zo 9 mrt 25
    15.30 - 16.25
    de Warande, Turnhout
    Kuub, vrije zit
Een absurd tragische horror komedie voor iedereen vanaf vier jaar.

Grote mensen werken. En kinderen spelen. Of gaan naar school. Of ze slapen. En als ze slapen moeten de grote mensen nog verder werken. In de living. Op hun computers. Nadat ze de keuken hebben opgekuist.

Maar wat doen grote mensen nu eigenlijk écht? Als de kinderen op school zitten, wat doen ze dan de hele godganse dag lang? Regelen ze de wereld? Of maken ze er een potje van? Hebben die grote mensen eigenlijk écht de touwtjes in handen? Ruimen ze écht de hele tijd alle rommel op die iedereen laat slingeren? Of is het later aan de kinderen om alles op te ruimen?

Wie kuist eigenlijk wiens brol op?

‘GROTE MENSEN’ is een ode aan het theater. Aan hoe de verbeelding ons kan aanzetten tot creatieve oplossingen en de onmiskenbare problemen in een ander daglicht kan stellen.

Bonte Bibdag

In maart staat de Bonte Zondag in teken van de Jeugdboekenmaand en is het Bonte Bibdag. Voor en na de voorstelling kan je op ontdekking in de bibliotheek. Nestel jezelf in de voorleeshoek of ga creatief aan de slag rond ‘tijd’, het thema van de jeugdboekenmaand in 2025. Volledig programma online vanaf begin februari.

Bonte Zondag

Tijdens een Bonte Zondag kan je kiezen uit één of twee voorstellingen en een gratis workshop. Dit seizoen op volgende zondagen: 6 oktober 2024, 17 november 2024 (ook Kunstendag voor Kinderen), 8 december 2024, 19 januari 2025, 9 maart 2025 en 27 april 2025! Ontdek hier het volledige programma.

taalniveau

credits

tekst: compagnie barbarie
regie: Karolien De Bleser
spel: Sarah Vangeel, Liesje De Backer, Amber Goethals, Lotte Vaes
geluid- en muziekontwerp: Adam Russel
kostuum: Nikè Moens
scenografie: Michiel Van Cauwelaert
lichtontwerp: Frank Hardy
geluid en techniek: Saul Mombaerts
coproductie: Perpodium
foto: Franky Verdickt

met dank aan De Studio, FroeFroe
met de steun van: de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid via BNPPFFF

logo Vlaanderen


www.compagniebarbarie.be
www.bronks.be