Bonte Zondag

6 familiedagen voor avonturiers en genieters

Wat is een Bonte Zondag?

Dit seizoen lanceren we onze Bonte Zondagen voor gezinnen. Op een Bonte Zondag maak je van je bezoek in de Warande een echte dagtrip volgepropt met verrassing, verwondering en inspiratie!

Wat kan je allemaal beleven? Elke Bonte Zondag kan je kiezen uit twee familievoorstellingen (of zie ze gewoon alle twee!) en zijn er telkens andere workshops na of voor de voorstelling. Zo ontwerp je mascottes die in de Warande gaan wonen, bouw je mee aan het grootste recyclagewerk ter wereld, maak je een voederplankje voor vogels … Spring tussendoor nog even binnen bij onze tentoonstelling(en). We sluiten de dag af met een feestje inclusief hippe dj.

Je kiest dus zelf welke workshops en voorstellingen je met je kind(eren) doet. Samen beleven jullie een onvergetelijke topdag!

tickets

De meeste workshops zijn gratis, maar de voorstellingen zijn betalend. Wil je graag tickets boeken, dan kan dat via www.warande.be, aan de ticketbalie of telefonisch op 014 41 69 91.

voor welke leeftijd

  • zondag 29 september: 5+
  • zondag 27 oktober: 0 tot 14 jaar
  • zondag 17 november: 7+
  • zondag 15 december: 6+
  • zondag 19 januari: 6+
  • zondag 9 februari in de Hoge Rielen: 2,5 tot 14 jaar

programma zondag 9 februari in de Hoge Rielen

VOORBIJE BONTE ZONDAGEN

programma zondag 29 september

programma zondag 27 oktober

Let op: in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober 2019 schakelen we over van zomertijd op wintertijd. Om drie uur draaien we de klok één uur achteruit. Je zal zondagochtend een uur langer kunnen uitslapen. Kom op het juiste uur naar de Warande.

programma zondag 17 november

Vandaag is het ook Kunstendag voor Kinderen in Turnhout en Vlaanderen.

programma zondag 15 december

programma zondag 19 januari

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie