Knipoog

DINAMO startte in 2003 met Knipoogactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid. Bij DINAMO kan je dansen, sporten, koken, kunst maken, mee op uitstap gaan… en nog veel meer! Je komt er zelfstandig naartoe en je gaat zelfstandig naar huis. Vrijwilligers begeleiden al deze toffe activiteiten!
 

In 2014 werd Knipoog uitgebreid naar podiumvoorstellingen en tentoonstellingen van de Warande. Een vrijwilliger haalt je thuis op, gaat met jou naar de voorstelling of tentoonstelling van jouw keuze en brengt je na afloop terug thuis! De Warande heeft voor jou een keuzeaanbod van tien knappe voorstellingen én een tentoonstelling.

  

de Warande

activiteiten van de Warande (voor alle mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische kwetsbaarheid)

  • voorstellingen in de Warande en op locatie (podium)
  • rondleiding in een tentoonstelling (expo)

Rechtstreeks reserveren voor een Knipoogactiviteit kan aan de Ticketbalie of op het nummer 014 41 69 91.

  

DINAMO

activiteiten van DINAMO (voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking die de vaardigheden bezitten die vereist zijn om aan de activiteit te kunnen deelnemen)

  • kooklessen
  • bewegingsactiviteiten
  • creatieve workshops
  • uitstappen

De workshops en uitstappen van Dinamo vind je hier. Reserveren voor deze activiteiten kan aan de Dinamobalie of op het nummer 014 47 21 10. 

 

in samenwerking met De As, Den Leeuweric, Zwart Goor, DINAMO, Het GielsBos, De Berken (ter Loke), De Muylenberg, 't Twijgje en SVGK

Events in dit thema

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie