KAAIMAN & m i k s festival

KAAIMAN en m i k s festival
Leerlingen 5Pub Heilig Graf

14 + 15.04
in de Warande

over het festival

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april is de Warande van de jongeren van m i k s & KAAIMAN. 

Aanstormend artistiek talent toont hun kunst! Muziek, beeldende kunst, kortfilm, performance, tekst, fotografie, circus…de jongeren van m i k s en KAAIMAN laten hun creaties los op de wereld.

Kom kijken naar de artiesten van morgen. Toon je skills op de miniramp of neem deel aan de skatecontest i.s.m. WOODZ & Yardkeepers. Zin om zelf aan de slag gaan? Spring binnen bij de gratis workshops of andere randactiviteiten. 

Het festival is gratis met uitzondering van de theatervoorstelling 'Pinokkio [of hoe de leugen een jongen tot man maakt]' van Bart Van Gyseghem & KAAIMAN op vrijdagavond in de Kuub.

programma

over m i k s

Zelf tonen bij m i k s? Ben jij een jonge artiest tussen 14 en 26 jaar en op zoek naar een plaats om jouw kunst te tonen aan een publiek? Wil je graag feedback of tips over jouw creaties? Dan is m i k s iets voor jou. Check miksers.be voor meer info over m i k s.

over KAAIMAN

KAAIMAN is de broedplaats voor jonge theatermakers van 11 tot 19 jaar, die woont in de Warande en samenwerkt met Theater Stap. Check KAAIMAN.org voor meer info over KAAIMAN.

een organisatie van

het m i k s & KAAIMAN festival is een samenwerking van Jeugdhuis Wollewei, Theater Stap, MOOOV en de Warande met de steun van de Stad Turnhout en de Vlaamse Overheid. 

logo Vlaanderen