uitverkochte voorstellingen

Wachtlijst

Is een voorstelling uitverkocht, dan kan je inschrijven op de wachtlijst. Dit kan ook online. Komt er een plaatsje vrij, dan contacteren we je.

Op de avond van de voorstelling kan je vanaf drie kwartier voor aanvang je aanmelden aan de balie. Komen er plaatsen vrij, dan worden die in volgorde verkocht.

Ticketswap

Kan je door omstandigheden de voorstelling toch niet bijwonen? Of is het concert dat je wilde zien uitverkocht? Verkoop en/of koop veilig en snel jouw ticket(s) via Ticketswap

Ticketswap beschermt kopers en verkopers door betalingszekerheid te voorzien bij het doorverkopen en door de authenticiteit en geldigheid van verkochte of gekochte tickets te controleren.  

Na betaling ontvang je per mail of in je TicketSwap app jouw ticket(s). 

Hoe werkt het?

Verkoop je ticket(s) in 5 stappen 

  1. Ga naar ticketswap.be en klik op ‘inloggen’ om je aan te melden of om een nieuwe account aan te maken.
  2. Als je bent ingelogd, klik je rechtsboven op ‘tickets verkopen’ en zoek je het event waarvoor je je tickets wilt verkopen.
  3. Upload je tickets als pdf-document en geef aan welke tickets je verkoopt. Opgelet, je moet de volledige pdf opladen met alle tickets. Je kan later kiezen welke tickets je effectief te koop zet.  
  4. Bepaal de verkoopprijs en geef je bankrekeningnummer op. Je kan een ticket niet duurder doorverkopen.  
  5. Wanneer je ticket is verkocht, krijg je een melding via de applicatie/e-mail en wordt het geld overgemaakt binnen de drie werkdagen.