STORMOPKOMST

zo 29.03
de Warande Turnhout

over het festival

STORMOPKOMST, dat zijn 3 festivaldagen én een expo voor kinderen, volwassenen en iedereen die graag buiten de lijntjes kleurt. In 2020 trekken we erop uit en houden we halt in Dilbeek, Genk en Turnhout - en de rest van de wereld, want een deel van het festival speelt zich online af. En zo zijn we mee met onze tijd, want alles en iedereen is op elk moment overal ter wereld bereikbaar en beschikbaar. Ook wij. Alles, nu!

Maar hoe lang houden wij en onze omgeving dat vol? En helpt wachten, of moeten we nu actie ondernemen?

Alles, nu!

Op STORMOPKOMST zie je hoe verschillende kunstenaars hiermee aan de slag gaan, maar kan je ook zelf vanalles doen. Je zegje, bijvoorbeeld. Of aan de knoppen zitten. Definities vastleggen, de wereld kleuren of je voetje lichten. Luid of stil, wild bewegend of liggend, tikkend of zagend. Alles, nu!

logo STORMOPKOMST

STORMOPKOMST is
Sarah Rombouts, Cien Schelkens, Anna Van Passel

Met dank aan
Ester Torres Falcato Simões, raad van bestuur en algemene vergadering en de collega’s van de partnerorganisaties.

tickets

dagpas

Met je dagpas kan je aan alle activiteiten deelnemen. Sommige voorstellingen hebben een beperkte publiekscapaciteit, maar deze spelen verschillende keren per dag. Reserveer ter plekke je plaats aan de onthaalbalie.

vvk: 10 euro
adk: 15 euro

programma

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie