over 50 uur de Warande

 terug naar overzicht

 

100 artiesten uit de Kempen reageerden dit voorjaar op een oproep om mee te doen aan een cultuurmarathon. Tijdens ‘50 uur de Warande’ kan je hen aan het werk zien op dit groot kunstfeest voor jong en oud, een samenwerking van productiehuis SLAK en de Warande.

Een weekend lang, van vrijdag 14 oktober 19 uur tot en met zondag 21 uur! ‘s avonds – ‘s nachts – ‘s morgens – ‘s middags – ‘s avonds – ‘s nachts – ‘s morgens – ‘s middags – ‘s avonds

Met optredens, workshops, tentoonstellingen, muziek, dans, poëzie, thee, ontmoeting, experiment, papier, karton, echt kei veel kamerplanten en klei. Kom langs, wandel binnen en buiten, geef uw ogen de kost, doe mee!

Eten en drinken: Er is een foodtruck op het Warandeplein en één aan de hoofdingang op zaterdag en zondag. Barzoen en de Rode Toog in de Kuub zijn ook open.

Joachim maakt een tekening voor u. Frederik schrijft uw levenslied. Wim Helsen praat over interessante plaatjes op een mega hi-fi soundsystem. Jillian en Aemilia bouwen een weekend lang aan hun eigen kunstmuur. En dan hebben we het nog niet gehad over de 93 andere acts, kunstwerken, flashmobs en interviews. Dit geraakt allemaal niet op een flyer. Er is zelfs een slaapconcert, kom slapen in een bed op livemuziek!

50 uur de Warande is gratis, enkel voor de Nacht van de Turnhoutse poëzie, slapen met wadi en GOUD heb je een ticket nodig. Meer info en tickets via warande.be of 014 41 69 91.

'50 uur de Warande' is onderdeel van het feestprogramma 50 jaar de Warande.