Festival In Vennen en Velden 2025

za 31.05 + zo 01.06.25
festivalcentrum: Klein Engelandhoeve, Turnhout

over het festival

Kom op 31 mei en 1 juni wandelen en spelen in het prachtige Turnhouts Vennengebied en geniet van muziek, theater, dans, workshops en vooral de mooie natuur. Festival In Vennen en Velden gaat dit jaar opnieuw lokaal, met veel aandacht voor jong talent en een gezellige streekmarkt.

De Klein Engelandhoeve is het groene festivalcentrum en de gezellige uitvalsbasis om naar de voorstellingen en concerten te wandelen. Je kan er ook picknicken in de boomgaard, een terrasje doen en kuieren over de markt met lokale producten. Of trek je wandelschoenen aan en ga op trektocht in het vennengebied met zijn typische heide, vennen en graslanden.


tickets en programma

Het volledige programma van Festival In Vennen en Velden 2025 kan je vanaf begin april ontdekken, maar koop nu al je tickets voor de hyperactuele voorstelling ‘Boeren’ op 31 mei of 1 juni in de Holsteinhoeve, vlakbij het festivalcentrum.

 

Natuurpunt, de Warande en Stad Turnhout brengen in vennen en velden natuurbeleving en fris theater recht uit het hart voor een avontuurlijk publiek. De zomer kan bijna beginnen! 

logo's partners Vennen en Velden