Centrale gast: Pepijn Ronaldo

Over Pepijn

Pepijn (1998) werd geboren ten huize Ronaldo. Van kindsaf reisde hij met het circus en ging hij de piste in met zijn eigen kostuum. Pepijn volgde opleidingen in circus en fysiek theater en ging naar de ‘Ecole International de Théatre Lassaad’ waar hij zich gedurende twee jaar onderdompelde in de wereld van de commedia dell’arte, melodrama, clownerie…

In 2019 studeerde Pepijn af en keerde terug naar Circus Ronaldo. Hij maakte onder andere de voorstelling ‘Sono io?’ samen met zijn vader en won met deze voorstelling de prijs van meest gewaardeerde acteerprestatie onder de dertig jaar op het TheaterFestival. Wij nodigden hem maar wat graag uit als centrale gast op Plein de Cirque.

Met Pepijn krijgen clownerie en commedia dell’arte een bijzondere plaats op het festival. ‘Da Capo’, de nieuwste familiekroniek van Circus Ronaldo wordt voor de eerste keer getry-out voor een publiek. Ook in de kleinste tentjes op het festivalterrein schuilt groots circus. Zo nodigde Pepijn de Italiaanse Juri The Cosmonaut en het gezelschap De Stijle, Want… uit.

Plein de Cirque geeft graag het podium aan jong talent. Pepijn koos ervoor Harvey Cobb te ondersteunen bij de realisatie van zijn eerste voorstelling ‘Pink Boots and an Alcoholic Sock Puppet’. Een prachtig voorbeeld van hoe circus en humor hand in hand kunnen gaan. En voor Marie en Elisa, ook van de Ronaldofamilie, is zelfs de foodvillage een podium.

 

Interview

Lees hier het interview met Pepijn!

De keuze van Pepijn

Marie & Elisa - Pas de Bourèes

Pas de Bourèes (alle leeftijden)

Marie & Elisa (FR / IT)

PLEIN DE CIRQUE
za 16 sep 23 en zo 17 sep 23
De Stijle, Want - Toni Ronaldoni

Toni Ronaldoni (alle leeftijden)

De Stijle, Want (NL)

PLEIN DE CIRQUE
za 16 sep 23 - zo 17 sep 23
Harvey Cobb - Pink Boots & An Alcoholic Sock Puppet

Pink Boots & An Alcoholic Sock Puppet (10+) - avantpremière

Harvey Cobb

PLEIN DE CIRQUE
zo 17 sep 23 16.30 - 17.30
Giorgio Bertolotti - Juri The Cosmonaut

Juri The Cosmonaut (8+)

Giorgio Bertolotti (Italië)

PLEIN DE CIRQUE
za 16 sep 23 - zo 17 sep 23
PLEIN DE CIRQUE - Da Capo

Da Capo: try-out (6+-)

Circus Ronaldo

PLEIN DE CIRQUE
vr 15 sep 23 - zo 17 sep 23