WinterWarm

05.02 tot 09.02
de Hoge Rielen Kasterlee
 

Winterblues? Niet met onze vierde editie van WinterWarm!  

De bossen van de Hoge Rielen zijn voor de vierde keer het feeërieke decor voor het vijfdaags WinterWarm-festival. Tijdens de vorige editie gingen meer dan 6000 cultuur- en outdoor-liefhebbers op avontuur in de bossen van Kasterlee. Ook volgend seizoen presenteren we een spannende en gevarieerde mix van theater, muziek, workshops en installaties in de typische WinterWarm-sfeer. Nieuw tijdens WinterWarm IV is onze eerste Bonte Zondag voor families.

Bonte Zondag – familiedag

Omdat zondag traditioneel een familiedag is, nodigen wij de hele familie uit tijdens onze Bonte Zondag. Zondag 9 februari presenteren we een zorgvuldige selectie van WinterWarme workshops, familievoorstellingen en circus. Families, kinderen en iedereen jong van hart kan zich op onze Bonte Zondag warmen aan een XL-programma.
 

de Winterbar en foodtrucks

Even opwarmen in onze Winterbar, gezellig napraten aan het vuur, genieten van gratis akoestische optredens, een hapje eten aan één van de foodtrucks … Het kan allemaal aan onze Winterbar met tipitent.
 

UIT HET DONKER III

Regen, wind, een heldere hemel tijdens een koude winteravond … Meer dan 3000 wandelaars lieten zich vorig jaar niet afschrikken door het weer en wandelden een mooi uitgelicht parcours van installaties die speciaal voor UIT HET DONKER werden gemaakt. Ook in 2020 maken we een nieuw, gratis wandelparcours met bijzondere installaties die een relatie aangaan met de natuur en architectuur van de Hoge Rielen. En voor wie onderweg even wil rusten, is er Café Halfweg. Wij hopen alvast dat het sneeuwt!


praktisch

waar moet ik zijn?

adres: de Hoge Rielen, Molenstraat 62, 2460 Kasterlee

routebeschrijving

Meer info over de mobiliteit/parkeren komt binnenkort online.


 

op het domein

naar de locatie van de voorstelling: Soms kan je onmiddellijk naar de plek van de voorstelling wandelen. Volg hiervoor de signalisatie ter plaatse. Voor een aantal voorstellingen vertrekken we gezamenlijk vanaf de Winterbar. Vertrek zeker op tijd! Vanaf de parking wandel je telkens nog 5 tot 15 minuten naar het onthaal van de Hoge Rielen. De voorstellingen starten stipt.
 

let op

  • Roken is enkel toegestaan op de hiervoor voorziene plaatsen.

  • Honden zijn niet toegelaten op het domein.


kleding

Niet elke locatie is verwarmd. Je draagt best warme kleren en aangepast schoeisel.


toegankelijkheid voor rolstoelen

De meeste paden op het domein van de Hoge Rielen zijn verhard. Kom je met een rolstoel naar de voorstelling, reserveer je tickets dan telefonisch op het nummer 014 41 69 91.

drinken/eten

In de Winterbar kan je koude en warme dranken verkrijgen. Dit jaar voorzien we weer een aantal foodtrucks van woensdag t.e.m. zondag. Je kan je tijdens de wandeling ‘UIT HET DONKER III’ in café Halfweg opwarmen.


Meer info over de verschillende foodtrucks komt dit najaar online.

overnachten

Hostel Wadi

Tijdens het festival kan je overnachten in het bijzonder mooie Hostel Wadi. Het cilindervormig en transparant hostel dat als het ware de bossen omarmt, is een absolute aanrader! Voor een nacht betaal je 72 euro per kamer voor vier personen, inclusief ontbijt. Je kan je overnachting samen met je tickets bestellen.

praktisch

  • inchecken: tussen 16 uur en 19.30 uur
  • uitchecken: tussen 9 en 11 uur.
  • ontbijt in het restaurant van de Hoge Rielen tussen 8 en 9.30 uur (inbegrepen in de prijs)
  • lakenpakket is voorzien
  • eigen badkamer
  • geen handdoeken ter beschikking

tickets

betalende activiteiten

  • vooraf: Vanaf 15 mei kan je tickets reserveren via www.warande.be, aan de ticketbalie van de Warande of telefonisch op het nummer 014 41 69 91.
  • de dag zelf: Voor tickets van niet-uitverkochte voorstellingen kan je terecht aan de ticketbalie in de Winterbar vanaf drie kwartier voor het begin van een voorstelling.


gratis activiteit

Van 5 tot 8 februari kan je gratis naar ‘UIT HET DONKER III' (wandeling met licht en beweging). Voor deze activiteit hoef je geen tickets te kopen.
TIP: neem een zaklamp mee.

programma

Download hier de PDF met het volledige programma van het WinterWarm-festival. 

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie