Nyira Hens, Bruno Vanden Broecke & Trappelend Talent - promofoto 'We gaan deur!'
Shane Van Laer, Zahra Magdalena en Bruno Herzeele

We gaan deur!

Nyira Hens, Bruno Vanden Broecke & Trappelend Talent
  • wo 11 okt 23
    20.15 - 22.45
    met audiodescriptie - tickets via VeBeS
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, zittend
Bruno Vanden Broecke en Nyira Hens, theatermaakster met Rwandese én Turnhoutse roots, bedienen zich van een onverslijtbare formule: de klassieke deurenkomedie.

Het publiek volgt een amateurgezelschap bij zijn generale repetitie. Het krijgt het hard te verdeuren, want één ding is glashelder: het gezelschap is nog niet klaar. Niet klaar met zijn personages, niet klaar met zijn tekst. En zeker niet klaar voor de première. In deel 2 draait het decor 180 graden en loopt de verwarring achter de schermen gewoon door. En net als je denkt dat het niet erger kan, drijft deel 3 alles nog eens heerlijk op de spits.

‘We gaan Deur!’ is een secuur getimede absurdistische komedie vol verwarring, spelplezier en misverstanden, waarbij de personages en het publiek op het eind van de avond buikpijn hebben van de stress en het lachen. Alles op de scène ligt in duigen, maar uw avond kan niet meer kapot!

 

audiodescriptie

Tijdens de voorstelling voorzien we - in samenwerking met Inter en VeBeS - audiodescriptie voor blinden en slechtzienden. Tickets met audiodescriptie kan je als lid bestellen bij VeBeS, de vereniging van blinden en slechtzienden.

credits

van: Michael Frayn (Noises Off)
met: Soukaïna Bennani, Gloria Boateng, An Clauwaert, Muhammad Hamid Khan, Jonathan Lambrechts, Saar-Niragire De Groof, Katy Jimenez, Elena Peeters en Timo Sterckx
regie: Nyira Hens en Bruno Vanden Broecke
beeld: Shane Van Laer, Zahra Magdalena en Bruno Herzeele
techniek: Joris Pesic en Stevie Van Haver
scenografie: Geert Joosten en Bruno Herzeele
kostuums: Vanessa Evrard en Nyira Hens
productie: Het Laatste Bedrijf, Trappelend Talent en De Speelman

met dank aan vzw Lokaal Cultuurbeleid District Antwerpen, De Grote Post en SkaGeN
met steun van Kunstenlab Antwerpen, C O R S O, District Antwerpen en Stad Antwerpen

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid, in samenwerking met Gallop Tax Shelter.

logo Vlaanderen