Sensorial saloon - STORMOPKOMST
Elien Van Deputte

Sensorial saloon: open werktafel (alle leeftijden)

STORMOPKOMST
Bonte Zondag

Maak je handen vuil met voedselkunst!

Een tapijt dat naar ketchup ruikt?! Kunstenares Eline Van Deputte gebruikt voedsel om kunst te maken. En jij kan meedoen. In een leuke workshop bouw je mee aan een Sensorial Saloon, een woonkamer waar de tafel gemaakt is van rabarber en de gordijnen naar koffie ruiken.

Kom op vijf Bonte Zondagen naar de Warande en bouw tussen 13 en 17 uur mee aan het salon. Je hoeft niet te reserveren, je komt aan en gaat weg wanneer jij wilt en het is gratis.


Weetje!

De Kunstendag voor kinderen is de eerste dag waarop we aan het salon gaan bouwen. Na vijf maanden ontdek je het resultaat op één van de STORMOPKOMSTfestivals in Turnhout of Genk.

Kunstendag voor Kinderen

Op zondag 19 november is het Kunstendag voor Kinderen! In het kader van dit Vlaamse initiatief werken de Turnhoutse cultuurorganisaties samen aan een boeiende dag vol cultuur voor kinderen. Check hier het volledige programma in de Warande.


Bonte Zondag

Tijdens een Bonte Zondag kan je kiezen uit twee voorstellingen en gratis workshops. Dit seizoen op volgende zondagen in de Warande: 19 november 2023, 10 december 2023, 21 januari 2024, 25 februari 2024 en 10 maart 2024! volledig programma