Bart Van der Moeren

lager onderwijs podium

aanbod seizoen 19-20

Download hier de PDF met een handig overzicht van alle voorstellingen overdag voor leerlingen lager onderwijs tijdens seizoen 19-20. Of scrol verder naar onderaan deze pagina om de voorstellingen te bekijken.
 


prijzen

  • lager: 6 euro per leerling
  • leerlingen UiTPAS met kansentarief / vrijetijdspas*: 80% korting
  • prijs leerkracht: per 20 leerlingen mag er 1 leerkracht gratis mee


* Zijn er op je school ouders die de factuur van hun kind niet kunnen betalen? Laat ons voor de facturatie weten over hoeveel kinderen het gaat, en wij geven hen 80% korting. Deze korting wordt mogelijk gemaakt door bezoekers van de Warande die een solidaire bijdrage leveren voor kinderen in armoede. Wij rekenen dan ook op een correcte toepassing van deze uitzonderlijke korting. Op deze manier hopen wij een bijdrage te leveren aan de bestrijding van de kansarmoede en maken wij deze schoolactiviteit democratisch.


inschrijven

  • De inschrijving (deadline 23 mei 219) voor de SCHOLENLOTING is afgelopen. Na de loting voor de scholen kan je nog inschrijven voor niet–uitverkochte voorstellingen.
  • Wil je naar meer dan één voorstelling komen? Vermeld dit dan op het inschrijvingsformulier bij ‘opmerkingen’, wij houden hier rekening mee in de mate van het mogelijke
  • De definitieve bevestiging ontvang je half juni.

 inschrijvingsformulierbetaling

Factuur na de voorstelling op basis van het opgegeven aantal aanwezige leerlingen.
Maximum 10% afwijking.annulering

aantal verminderen met max. 20% tot 4 weken voor de voorstelling aantal verminderen met max. 10% na 4 weken voor de voorstellingcommunicatie met de ouders

Van zodra je van ons de bevestiging krijgt van je inschrijving vragen wij met aandrang aan de ouders mee te delen naar welke voorstelling de leerlingen gaan. Op die manier vermijden we dat kinderen of jongeren de voorstelling op korte tijd twee keer te zien krijgen. De Warande kan geen verantwoordelijkheid nemen in deze dubbele bezoeken.

omkadering

Een goede omkadering bij een schoolvoorstelling kan een wereld van verschil maken. Daarom voorzien wij volgens de noden van de voorstelling pedagogisch materiaal. Als je dat wenst, kunnen wij in overleg ook een omkadering of een cultuurtraject op maat uitwerken.
 


schoolreis

Trek je er graag een hele dag op uit? Je kan ook een schoolreis naar de Warande maken. Je leest er hier meer over.

 

lesmap

Bij het merendeel van de voorstelling is er een gratis lesmap ter beschikking. Deze lesmap bezorgen we per mail.

contactpersoon

Leen Goris
014-47 21 51
scholen@warande.be

voorstellingen

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie