solidaire bijdrage

1 op de 5 kinderen in Vlaanderen wordt geboren in een gezin in armoede en hun aantal stijgt jaar na jaar. Ongeveer 20% van de Turnhoutse bevolking leeft onder de armoedegrens; in de Kempen blijft het aantal kinderen in armoede stijgen.

Tijd om solidair de strijd aan te gaan. Geef kinderarmoede geen kans en help een kind uit een bestaansonzeker gezin.

Wat kan jij doen?

Schenk een solidaire bijdrage aan een kind in armoede. Bij je bestelling kan je kiezen uit een bedrag van 1, 5, 10, 25 of 50 euro. Wij zorgen ervoor dat jouw bijdrage terechtkomt bij de juiste kinderen. Op het einde van het seizoen laten we je weten wat er met de inkomsten van de solidaire bijdragen gebeurd is.

In samenwerking met ‘T ANtWOORD, het OCMW, de dienst Welzijn van de stad Turnhout en HETGEVOLG laten we kinderen in armoede kennismaken met waardevolle culturele activiteiten.

Hoe schenken?

  • Bij je online bestelling kan je kiezen uit een bedrag van 1, 5, 10, 25 of 50 euro. Wij zorgen ervoor dat jouw bijdrage terechtkomt bij de juiste kinderen. 
  • Koop online of aan de Ticketbalie een ticket voor een kind in armoede. Wij zorgen ervoor dat jouw ticket terechtkomt bij de juiste kinderen.

 koop hier online 

 

Op het einde van het seizoen laten we je weten wat er met de inkomsten van de solidaire bijdragen gebeurd is.

contact

'T ANtWOORD

Chris Dielis

OCMW Turnhout

Karin Adriaensen

de Warande

Dienst Jeugd