m i k s

Ben jij een jonge artiest, wil je je kunst tonen aan een groot publiek of wil je graag feedback op je creaties? Dan is m i k s iets voor jou.  

M i k s geeft het podium aan jongeren en geeft gratis coaching door een team van jonge, professionele kunstenaars. Beeldende kunst, kortfilm, muziek, dans, spoken word, performance…alles kan.  

voor wie?

Je bent een jonge creatieveling tussen 14 en 26 jaar en staat te springen om je kunst te tonen. Je kan alleen of met een groep deelnemen. 


toonkans

Wij bieden je een toonkans voor een groot publiek op 14 en 15 april 2023 en wie weet, een eerste opstap als artiest. Jij maakt je kunst, wij zorgen voor de techniek, communicatie, publiekswerving … Een team van professionele kunstenaars staat je in de maanden voordien bij met tips en feedback. Coachingsdagen gaan afwisselend door in de Warande en Jeugdhuis Wollewei. 

Vragen of nu al overtuigd? Check www.miksers.be

inschrijven

miksers.be/inschrijven of stuur een mail naar info@miksers.be

Insta: m_i_k_s_e_r_s
Facebook: m i k s

 

zelf organiseren?

Ben je organisator, jeugd- of cultuurwerker en wil je met het concept van m i k s aan de slag? Lees dan hier ons dossier met aanbevelingen en aandachtspunten.

agenda

m i k s  is een samenwerking van stad Turnhout, Jeugdhuis Wollewei, MOOOV, cc 't Schaliken, stad Herentals en de Warande

met de steun van de Vlaamse Overheid