boekcover 'SOLO. Alleen verbeelding kan ons redden' van Michael De Cock

SOLO. Alleen verbeelding kan ons redden (try-out)

KVS / Michael De Cock
FESTIVAL IN VENNEN EN VELDEN
  • zo 2 jun 24
    16.30 - 17.40
    in een weide achter de Klein Engelandhoeve - in openlucht
    op locatie, Turnhout
    aan de Klein Engelandhoeve (Klein Engeland 29, Turnhout)

 Spits, grappig, scherp, maar vol liefde.

Michael De Cock, artistiek leider van KVS, staat eindelijk weer zelf op de scène. Met een zinderend verhaal over een knotsgekke, tropische nacht meteen wereldberoemde vrouw in de kelders van de KVS. Net echt, maar toch gespeeld. Of niet?

Met ‘Alleen verbeelding kan ons redden’ schreef Michael een ondeugend boek over de kracht van kunst en verbeelding. Hij neemt je mee in de backstage van Tomorrowland en rijdt met een golfkarretje de coulissen van KVS in. Daar mijmert hij samen met niemand minder dan Paris Hilton over hoe Prince de scène daar net niet haalde, hoe Nand Buyl er vroeger de plak zwaaide en wat Anne Teresa De Keersmaeker voor hem betekent.

Het boek leest als een trein en roadmovie. De stand-up versie van het boek is al even flitsend. Spits, grappig, scherp, maar vol liefde.

praktische info

In Vennen en Velden

Natuurpunt, de Warande en Stad Turnhout brengen in vennen en velden natuurbeleving en fris theater recht uit het hart voor een avontuurlijk publiek. De zomer kan bijna beginnen!

meer info over In Vennen en Velden

 

locatie voorstelling

in een weide achter de Klein Engelandhoeve
in openlucht


festivalcentrum en ticketbalie

Klein Engelandhoeve
adres: Klein Engeland 29, 2300 Turnhout

 

bereikbaarheid

Alle voorstellingen zijn op wandelafstand van de Klein Engelandhoeve.

Festival In Vennen en Velden is een autovrij wandel- en fietsfestival. We nodigen je uit om met de fiets of te voet te komen. Als dit niet mogelijk is, kan je je auto parkeren aan festivalcentrum Klein Engelandhoeve. Lees hier alles over de bereikbaarheid van het festival.

 

festivalcafé en markt met streekproducten

Aan het festivalcafé aan de Klein Engelandhoeve is er een gezellige markt met streekproducten, foodtrucks en gratis concerten van lokaal talent.

 

een organisatie van 

logo's partners Vennen en Velden