Danny Willems

podium avond

Scholen kunnen in kleine groepen deelnemen aan een selectie van voorstellingen in de vrije tijd: een kwaliteitsvol en divers aanbod van theater, dans, muziek, circus, comedy en familievoorstellingen, meestal een erg positieve ervaring voor de leerlingen.

Je kan ook kiezen uit de rest van het programma. Vraag dit gerust aan bij lien.vanballaer@warande.be. Dan kijken we na of er nog plaatsen beschikbaar zijn.
 


prijzen

  • secundair: 8 tot 12 euro per leerling (afhankelijk van de voorstelling)
  • leerlingen met UiTPAS met kansentarief / vrijetijdspas*: 80% korting
  • leerkracht: per 20 leerlingen mag er 1 leerkracht gratis mee

* Zijn er op je school ouders die de factuur van hun kind niet kunnen betalen? Laat ons voor de facturatie weten over hoeveel kinderen het gaat, en wij geven hen 80% korting. Deze korting wordt mogelijk gemaakt door bezoekers van de Warande die een solidaire bijdrage leveren voor kinderen in armoede. Wij rekenen dan ook op een correcte toepassing van deze uitzonderlijke korting. Op deze manier hopen wij een bijdrage te leveren aan de bestrijding van de kansarmoede en maken wij deze schoolactiviteit democratisch.


inschrijven

  • inschrijven voor schoolvoorstellingen: van 6 mei tot 15 september
  • De Warande werkt met LOTING zodat elke klas evenveel kans maakt om naar een voorstelling te komen kijken. Na de loting voor de scholen kan je nog inschrijven voor niet – uitverkochte voorstellingen.
  • De definitieve bevestiging ontvang je half september.

 inschrijvingsformulier

betaling

Factuur vier weken vóór de voorstelling op basis van het opgegeven aantal leerlingen.


annulering

aantal verminderen met max. 20% tot 4 weken voor de voorstelling: daarna geen wijzigingen meer mogelijk
volledig annuleren na 4 weken vooraf: betaling volledig factuur

Als de Warande uit overmacht een voorstelling moet afgelasten, dan word je zo snel mogelijk verwittigd. Eventuele onkosten (busvervoer e.d.) kunnen niet op de Warande verhaald worden.


communicatie met de ouders

Van zodra je van ons de bevestiging krijgt van je inschrijving vragen wij met aandrang aan de ouders mee te delen naar welke voorstelling de leerlingen gaan. Op die manier vermijden we dat kinderen of jongeren de voorstelling op korte tijd twee keer te zien krijgen. De Warande kan geen verantwoordelijkheid nemen in deze dubbele bezoeken.

lesmap

Bij het merendeel van de voorstelling is er een gratis lesmap ter beschikking. Deze lesmap bezorgen we per mail.

 

contactpersoon

Lien Van Ballaer
014-47 21 05
lien.vanballaer@warande.be

voorstellingen (5-6 SO)

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie