di 30 jun 20 00.00

boek Into View – Tevoorschijn

Luk Van Soom
di 30 jun 20
00.00
  • di 30 jun 20
    00.00
    de Warande, Turnhout
    ticketbalie in de Centrale Hal

Recent verscheen het boek ‘Into View – Tevoorschijn’ (2016) over het werk van Luk Van Soom.  Bij het maken van deze monografie mocht hij niet alleen rekenen op de inbreng van prominente kunstkenners als Lisette Pelsers, Jan Teeuwisse, Stef van Bellingen, Christine Vuegen en Sara Weyns, maar kreeg hij ook medewerking van mensen uit totaal andere vakgebieden, zoals Rik Torfs, Frank De Winne, Christine Van Broeckhoven en Hans Van Dyck.

Het boek is tijdens de tentoonstelling te koop zijn aan de expobalie.

Luk Van Soom

Met de zomertentoonstelling van Luk Van Soom biedt de Warande een beknopte terugblik op Van Sooms
indrukwekkende carrière en pakken we vooral uit met zijn meest recente werken, zoals de sarcofaagreeks. Ook zullen er een aantal van zijn monumentale sculpturen buiten worden opgesteld.

Luk Van Soom (°1956, Weelde-Statie) heeft tal van spraakmakende tentoonstellingen, opdrachten en projecten op zijn naam staan in binnen- en buitenland. In Van Sooms unieke, speelse universum maakt alles plaats voor verwondering, schoonheid, humor en bovenal een andere werkelijkheid.

meer info over de expo

Deze site gebruikt cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Meer informatie